Monday, 7 October 2013

My new baby Nur Kyndra Sophea ...... 3.34kg.... 19.5.2013


Lama nya tak mencoret kan apa2 di blog berhabuk ni...hehehehehe....Well, I dah bersalin....4 bulan yg lepas....heheheh..... Baby girl yg hamat2 comel...di mata daddy, mommy n kakak abangnye lah....hehehehehe.....



Nur Kyndra Sophea binti Yazit
3.34 kg
19 Mei 2013


Cute kan.....tgk pipi nyer ada lucky birthmark yg I hope sangat2 akan hilang.....but itulah pemanis muka Kyndra ni....Itu pic semasa baru 2 hari....dah nak checkout pun....nak tgk pic Kyndra pada hari ini...yg terkini...Jap yek I tunjuk...








Monday, 6 May 2013

Mommy Comel....



Mommy kepada Nur Kyra Aleya, Mikhail Dickson dan Nur Kyn.....heheheeheh.....sudah 36weeks already....semakin bolat I rasa...tapi itulah berat tak naik tau....hheheheh....Mesti comel jer doter I tu .....takpelah...I dun mind asalkan dia sihat dan sempurna...itu yg penting...

Uollsss doakan I n baby sihat dan selamat yer....I dapat rasa yg I akan bersalin dalam 2,3 minggu ni...In sha Allah.....Tak sabar rasa nyer nak bau baby ni....Mesti Kyra n Yayel excited sgt2 nanti...




5.5.2013

Tarikh yang menentukan siapa yg akan memimpin negara Malaysia... I seperti biasa mmg bersemangat untuk mengundi everytime ada election....Dulu igt lagi pada tahun 2008, I telah ditugaskan sebagai Peraih Undi Puteri UMNO....masa tu I telah ditugaskan dengan my so called sister lah....Mmg penat sgt2 kami waktu itu tapi kami gagahkan juga lah...Demi semangat BN....Kami bertugas di Dun Canning di SK Marian Covent, skolah rendah I ....hhehhhe..Tengah2 panas terik tu kami diminta utk meraih undi ler tapi faham2 ler dah kawasan Cina kan....dah kebetulan BN berentap dengan DAP pula yang diwakili oleh Bapa Komunis, Lim Kit Si*&^ ...heheehheh...Tak nak sebut nanti kena saman....punyelah penat, Subhanallah, bertugas dari pagi hingga ke ptg....tapi dari situ I dapat belajar mengenai kesetiaan bangsa Cina itu sendiri....mmg sukar...walau bagaimana pun segala kemudahan yang telah diberikan oleh Kerajaan itu sendiri...dan sejarah sudah tinggal bertahun2 di Tanah Melayu dari atok moyang diaorg pun tidak tentu lagi diaorg dapat memberi kesetiaan kepada negara ini ..... I tak tau lah apa lagi yg diaorg nak.....hurmmmmm.....tak mungkin kita dapat menyerahkan Tanah Melayu milik kita ini kepada mereka....tapi kira ini perkongsian kan....bersama2 memajukan negara kita ini...Negara yang dicintai....Dan begitu jugalah I lihat pada tahun ini 2013, sentimen perkauman telah mula menular....dan sekali lagi bangsa Cina juga yg telah memulakan nya tapi dengan keizinan Allah SWT, BN masih mengekalkan pemerintahan nya....Alhamdullilah...I nak komen byk pun I bukan nyer pandai bab politik pun...buat rungsing org jer dengor....Apa yang menjadi keutamaan bagi I adalah, keamanan sesama bangsa dpt dipupuk, itu shj kerana keamanan adalah kunci kejayaan ataupun kemajuan sesebuah negara itu....

LUV U, MALAYSIA !!!!

Monday, 22 April 2013

Me





Ini pic last weekend...Tak tau nak bawak budak2 ni kemana2...Alang2 nak gi umah my untie, bagi ler budak2 ni berseronok kat playground belakang umah...bukan tak nak bawak ker shopping complex ker aper...penat ler I tgk diaorg nanti lupa diri, tak nak balik...kalau kat sini rasa mcm tak serabut jer...ngan takder org nyer....heheheh..so diaorg leh main sesuka hati diaorg...ada slide, ada swing...cukuplah asalkan diaorg leh memain sesama diaorg....hehehehhe....


I semakin membulat kan...heheheh....dah 33wks 5days uolls....Subhannallah, cpt betul masa berlalu....semakin hari semakin mcm takut jer...tak tau kenapa sebab I terlalu fikir sgt kesakitan tu...Ya Allah, permudahkanlah segalanya...risaunyer....ni pun rasa mcm mengeletar jer ni...tapi I tak sabar nak jumpa my baby...semakin lasak skrg ni....Alhamdullilah...barang2 baby masih tak settle lagi....byk lagi sebenarnyer tak beli tapi under control lagi lar...heheheheh....


Apapun diharap uolss mendoakan yg terbaik utk I n baby KS....heheheheeh...In sha Allah....

Sunday, 14 April 2013

32 weeks


Im 32 weeks now.....woohoooo...abt 50 days I will deliver my lil' Miss KS....Yehaaa....tak sabar nyer...tapi takut n gerun still ada...menipu ler kalau takder perasaan tu sumer....Barang2 preparation 4 my lil' girl almost complete...Alhamdullilah...tapi still ada yg perlu ditambah...Igt kan nak bli small almari 4 her...hari tu ada ternampak kat Tesco...sweet jer...RM65...nak bli IKEA, tak mampu den...hehehehe...selera tu nak yg mahei jer...org tak sedor diri...heheheheh....cermin muka dah pecah...itu yg tak sedor2 diri tu...hahahhaha....
Pakai ler apa yg mampu....Tak segan pun kalau tak dapat bli yg mahei2....bukan nyer org nak amik kira pun sgt.....Kalau kita bli yg mahei, ada org lebih berkemampuan boleh beli mahei lagi kita, ye idak.....so pakai ler apa yg mampu....kang jatuh riak dah tambah satu dosa lagi....


Anyway, Im so happy walaupun ada turun naik mood tu....Si Bob pun kekadang suka cari pasal ngan I...everytime I pregnant, mmg dia suka lar cari pasal ngan I....Bosan kekadang tapi itulah org yg dah buat I mcm ni....heheheh...so terima lah dia seadanya....

KS....Mommy cant wait 2 c u...Mommy rindu KS setiap saat, minit, jam....Tp take ur time ok...Mommy will wait 4 u outside here....heheheh


KS stand for.....heheheh..sabar yer...

Thursday, 11 April 2013

Kyra is 6




Nur Kyra Aleya...setiap kali mommy sebut nama ni kalau mommy tak sebak mmg mommy akan rasa sayu jer....Mommy tak leh nak express betapa cinta nyer mommy kat Kyra....Mommy adalah anak mommy yg terlalu istimewa...U hav a very special in my heart, sayang....Mommy tak leh nak express betapa bertuahnya bila mommy dikurniakan dengan Kyra....Mommy selalu tidak sabar dengan Kyra...Mommy selalu marah2 Kyra tapi sebenarnya Mommy sayang sgt2 ngan Kyra....Lately ni mommy mcm terfikir yg mommy dah tak kiss Kyra dah...tak tau knp....Subhannallah knp lah....Mommy dah semakin kurang nak luahkan kasih sayang mommy pada Kyra....Rugi nyer mommy ni, Kyra....Mommy akan menyesal seumur hidup kalau Kyra terfikir yg mommy tak sayang Kyra.....Mommy minta maaf sgt2, Kyra....Mommy akan cuba ubah segalanya....

Mommy akan mula practise utk tidak menyembunyikan sayang dan kasih mommy pada Kyra....Hanya Allah sahaja yg tau bahawa mommy sayang n cinta sgt2 pada Kyra....Selamat Hari Jadi, sayang....Mommy sentiasa akan doakan Kyra sihat, selamat dunia akhirat....Mommy sentiasa akan doakan Kyra menjadi anak yang solehah....dilimpahi Allah dengan segala rahmat Nya....Mommy akan sentiasa menyayangi Kyra hingga nafas terakhir mommy....Mommy nak Kyra igt semua ni...apa yang mommy tegur or pukul Kyra bukan sebab mommy benci Kyra tp atas dasar CINTA mommy pada Kyra....

I love u, Nur Kyra Aleya....

Monday, 18 March 2013

Alfatihah....


Arwah Encik Mohamed Azhari yang meninggal pada 16 Mac 2013 yang lalu adalah seorang boss yang paling senang utk dilayan....Beliau adalah salah seorang boss yang paling dihormati oleh I sepanjang I berkhidmat dengan Kerajaan ini...I mula menjaga dia pada pertengahan 2004 kalau tak silap I...Sepanjang berkhidmat utk dia, I terlalu selesa...Dia kurang bercakap but I dun mind cos dia terlalu bertimbang rasa dengan I....Dia tak pernah nak menghalang segala pergerakan I selagi apa yg diarahkan nya berjalan dengan lancar....Walaupun dia tak penah menunjukkan penghargaaan nya kepada I secara langsung tapi I tau dia menghargai segala apa yg I buat  utk dia....Contoh nya markah prestasi yang diberikan utk I...tidak pernah kurang dari 90%....Pemergian beliau amat I rasai....I terkejut juga ketika menerima panggilan telefon dari anak arwah....Al Fatihah...Dia telah bersara dari Kerajaan pada tahun 2010....so lebih kurang 3 tahun lebih sahaja beliau baru bersara....Namun tiada siapa dapat menyangkal panggilan dari Illahi....Dari mana kita datang dari situlah kita akan kembali....

Encik Azhari, saya berterima kasih atas segala yang Encik Azhari lakukan untuk saya....Saya amat berterima kasih dengan apa yang Encik Azhari defend saya as ur PA....Saya akan sentiasa mengingati Encik Azhari sebagai seorang Ketua yang dihormati dan disegani.....Al Fatihah....In sha Allah, arwah akan ditempatkan ke tempat sisi org2 yang beriman...Amin....


Note : Tis is my 2nd boss yang sudah mengadap Illahi....Arwah Encik Rahin juga telah meninggal pada tahun 2005....Beliau adalah my 2nd Boss after Datuk Zakiah Ahmad....



Sesungguhnya, kematian tidak mengenal usia dan masa.....Ya Allah, panjangkan lah umur org2 I sayangi...Panjangkanlah umur ku.....Suamiku, Anak2 ku, Ibu bapa ku, dan keluarga ku....Amin....

Tuesday, 12 March 2013

More pics of me the preggie woman....



Cute kan....hehehehehe......Mikhail Dickson sedang seronok ditendang2 manja oleh his lil' sis, Miss KS...hehehh.....Ramai yg tanya KS tu aper...heheheheheh.....Sabar naaaa....nanti bila dia dah tgk dunia I akan bagitau semua yer.....

Skrg ni semakin berat jer I rasa....tang anu tu...aduhhhh...rasa mcm ada benda berat jer...heheheh....my lil' baby ler tu...dia dah pandai ke saluran tu...Tapi tis baby is so gud...baik sgt anak mommy....heheheeheh...Dia takder bagi apa2 masalah pun utk mommy dia....heheheh..begitu juga dengan kakak n abg dia....I promise my lil' Miss KS, she will be the happiest baby in the world....Mommy sayang KS.....






Last week, Si Bob ajak I gi photo shoot...suka tul dia snap pics I time preggie2 ni tau...mengada2....malas nak layan tapi layan kan jer lah...kang dia kata I tak thrill lak...hehehehee....Cantik kan...hehehehe....Tis week genap I 28 weeks=7mths.....lebih kurang 2 mths I will deliver my 2nd baby girl...Ya Allah, rs mcm tak sabar jer I cium dia...peluk dia...gomol dia.....tapi I sabar...kerana masa itu akan sampai juga...Skrg ni I mohon pada Allah SWT dipermudahkan segala nya, dan sihatkan lah kami berdua....Ya Allah, Ya Tuhanku, Aku selalu alpa, ampuni lah aku, Ya Allah, Aku mohon padamu....

Monday, 4 March 2013

Al Fatihah

I tak sangka peristiwa yg ala2 perang akan berlaku di Malaysia....Hurmmmm.....I rasa mcm pelik jer knp skrg baru nak claim semula segala bagai tu....Si keturunan Sulu ni....patutnya dari awal lagi lah kena claim kan...ini dan2 ni lar mcm2 nak kan....lagi satu kenapa perlu menggunakan kekerasan.....perluker nak bunuh2 segala...tembak2 segala kan....Allah dah bagi otak, mulut....bincanglah elok2 kan...kalo ko rasa sikit sgt pampasan yg diberi setiap tahun/bulan tu bgtau lar....leh lah Kerajaan bincang n naikkan sikit ker wang saguhati tu...Aduhhh...itulah kalau otak dah letak kat kepala lutut....Apapun I tak nak lar komen byk2 cos I tak nak dianggap berlagak pandai or wat...biarlah org2 atasan yg pikiorkan cos diaorg yg lagi arif hal berkenaan...just I sedih dengan perwira2 yang terkorban....Ya Allah, Ya Tuhanku, Kau angkatlah mereka2 yang terkorban ni ke sisi MU dan Kau letakkan mereka di sisi org2 yang beriman dan mati syahid...Amin.....Al fatihah....


Thursday, 28 February 2013

Sembang kosong katanyerrrrrr.....

Semakin hari semakin bosan jer I kat ofis ni...penat yg hamat lah....mungkin EO yg tak suka kat I tu dah semakin mereloadkan pelbagai tanggungjawab kat I....but tats ok...I terima dgn seadanya...lagipun ilmu kan....sapa yg tak nak ilmu, rite....

Semalam my beluved hubby dah ke Mynmar utk keje....hurmmmm....rasa mcm tak best jer padahal kalau dia kat tepi rasa mcm sakit jer hati I ni...heheheh...dia kan jenis hati kering....bukan nyer jenis romantic2 pun....tapi bila dia takder ..... uishhhh....rasa lain mcm jer I....rasa mcm sayu jer.....5 hari dia ke sana untuk menginterview pekerja2 di sana....takpelah, dia cari rezeki kan bukan nyer berpoya2 pun....Lagipun last week dia baru sahaja dinaikkan pangkat....Ini rezeki anak2....Alhamdullilah....In sha Allah, kehidupan kami diharap semakin bertambah baik lah....senang sikit nak menyusun plan utk membyr hutang yg menjerat hutang kami sendiri tu...hurmmmmm....

Owh ye, I dah 26 weeks....semakin membesar perut but I tak tau lah besar mana baby I kan...Ah...tak heran lah asalkan dia mengikut weeks dan sihat...itu jer yg penting....next mth I nak ajak Si Bob gi buat scan 4D....nak tgk muka Miss KS ni...hehehehe...dah lar cute jer rupernya....hahahahahaha....puji anak sendiri tak salah kan....

Baju2 I dah start beli sikit2....sekali beli 2,3 helai cos I menahan kesabaran utk membeli kat Penang bulan 4 ni....sekali nak membeli utk raya....dah sah2 I tgh pantang time tu...so kesian ler pulak budak2 dua org tu...kang takde bj raya.....dapat 2,3 helai pun ok gak kan....heheeheh....

Bosan nyer rasa....Cpt lah masa berlalu....I dah tak sabar nak hugs n kissess my Kyra n Mikhail ni...


N also my Si Bob....rindu nyer kat dia !!!!


Thursday, 21 February 2013

25 weeks already.....





Im at my 25 weeks.....Semakin hari semakin cpt masa berlalu....Perut pun dah semakin menonjol dari sehari ke sehari....Ini semua ketika I n Si Bob tgh menunggu Kyra abih skool so Si Bob ajak I gi Taman Jepun yg tak penah I kunjungi lgsg sepanjang I wujud kat Ipoh....heeheheh...tak koser I nak lepak2 kat situ dulu...Dia ajak I sebab dia nak snap pics I...dia mmg selalu mcm tu....kalau I pregnant dia mmg suka snap pics I....so weolls pun gi lah...ngan paneh yg hamat kul 11 pagi lebih tu...ni after mthly checkup kat KPJ....Owh yer, my lil' Miss KS alhamdullilah....membesar, bunyik nadi n jantung pun in gud progress...Alhamdullilah sgt2....



Ni dapat lagi Mummy's Tummy Bag n Pharmaton Vitamin dari Doc Teoh Doc Teoh kata bagus vitamin ni....tapi cukup utk 1 mth punyerlah...then kena ler gi bli sendirik....wohoooooo....Doc Adlan still takder kat klinik cos ada urgent operation.....lama tak jumpa Pak Lan...takperlah....nanti dia free for sure dia akan entertain I kan...lagipun Doc Teoh ker Doc Adlan ker...dua2 pakar kan..beza nyer Doc Adlan tu pak sedara I...hehehehehe....

Vitamin lain seperti Obimin n Acid Folic still kena makan ler...kali ni I tak dpt pun kalsium...itu yg I heran tu...hurmmmm......Tak sabar nyer I nak jumpa my baby Miss KS ni...heheheeheh....rindu sungguh...Ya Allah, sihatkan lah anak dalam kandungan ku....Jauhkanlah segala penyakit yg tidak diingini dari kami.....Permudahkan lah segala urusan ku.....Amin2....


Thursday, 31 January 2013

Anugerah...



Inilah budak2 yang sentiasa memberi semangat utk I sentiasa lebih memandang ke hadapan...walaupun I tak mampu menanugerahkan kemewahan kepada mereka berdua tetapi I akan sentiasa meletakkan mereka sebagai priority dalam hidup I...I tau I bukan seorang supermommy but I akan sentiasa mengingatkan diri I supaya memperbaiki segala kelemahan diri I...I tahu I garang tapi I garang kena pada tempatnya...I tak nak dioarg berdua alpa dengan keseronokan shj..mungkin I terlalu bertegas tapi itu tidak bermakna kurangnya kasih sayang cinta I pada mereka....

Mereka adalah penyambung kekuatan I utk menghadapi segala kesukaran dlm hidup I....Mereka juga adalah anugerah yang terbaik yg terjadi dalam hidup I n juga Si Bob....


Namun, sekali lagi Allah telah menjawab segala doa I kepada Nya....kurniaan yang ke-3...Ya Allah, besar sungguh kekuasaan Mu....

Nur Kyra Aleya
Mikhail Dickson
Miss KS

Kamu ber3 adalah ANUGERAH yang tidak ternilai dikurniakan oleh ALLAH SWT dan mommy n daddy r proud to have 3 of u....


Mommy n daddy luvs U 3....

Monday, 28 January 2013

Jalan2 survey IP5 my sis....




Us....cantik tgk pics yg disnap oleh Si Bob....using IP5....cantik sungguh lah...tak rugi menerima hadiah dari Si Bob...heheheeheh...I dah pakai IP5 gak walaupun I tak berapa minat sgt IP ni....sebab I mmg pengemar android...tapi memandangkan Si Bob kata kalau nak dia hadiahkan, I hav 2 terima apa shj yg dia pilih, kalau tak...pakai duit sendiri ler...hurmmmmm....

Pic I kata atas tu br last week....21weeks...besar gak ler perut I tu....hheeheheh...harap2 baby biarlah 3kg ke atas...mcm kakak n abg nyer...heheheeh....takdelah seriau sgt nak mandikan...heheheheeh....anyway, tak sabar nak shopping barang2 baby bulan 3 ni.....heheheeheheh...apa2 pun yg penting kesihatan n keadaan baby sihat walafiat...

Kakak n abg tu kemain kalau di snap picnyer....yg terutama Si Kyra...mmg suka sgt bab pose2 ni kan....

Mikhail Dickson terkenal dgn cool nyer.....budget macho...hahahahha...ini di De' Garden....meneman my sis Eka survey hp IP5 or S3...tapi I harap dia dgr lar nasihat Si Bob utk amik IP5.....heheheeh...baru lah best kami ber3 berfacetime kan...





Monday, 21 January 2013

My Lil' Miss KS....



Alhamdullilah, segala full details scan sudah berjalan dengan lancar...Everything is good, in sha Allah...mmg hati I ni masih tidak akan tenang selagi my Miss KS keluar dan nampak sendiri muka dia...Tak sabar nyer, Ya Allah, Ya Tuhanku....

Seperti yang I inform kali ni I dan Si Bob akan dianugerahkan dengan baby GIRL.....Kami terima berita ini dengan gembira dan puas.....Alhamdullilah....semoga dipermudahkan segala urusan ini....I bersyukur sungguh2, Ya Allah....Khabar ini telah I beritau pada Kyra, the big Sis....punyerlah dia seronok yg hamat kerana dia terlalu mendambakan lil' sis....heheheeheh....happy sgt dia...

Mmg diikutkan awal2 pregnancy, terlalu sukar utk I kerana seperti biasa I mengalami morning sickness yg agak teruk....I ni kan jenis lemah semangat sikit...harapkan kasor jer tapi lembik...tapi I manage juga...my baby MS KS is a very tough baby.....I takut jer I kehilangan dia....Ya Allah, sihatkan lah, sempurnakanlah anak I yg I kasihi dan cintai ini...Ini adalah lambang perhubungan kasih dan cinta kami berdua....

Doakan kami sihat dan selamat !!!!

KS stand for ......???? Hehehehehe....

Nur Kyra Aleya
Mikhail Dickson
Nur "K S"
?????

Si Bob siap kata kalau ada rezeki dia ingin seorang lagi....mmg mulut jenis tak leh caya tau Si Bob ni tau...
Huhuhuhu...kalau by the time I preggie lagi...mmg I ler pecah rekod ibu yg paling berusia utk preggie di JUPEM Perak....hahahahah....

Monday, 7 January 2013

Mommy sayang kamu....

Setiap kali gerak nyer Adik Baby, setitis air mata mommy bergenang.....bukan nya sedih atau hampa...itu adalah tanda kegembiraan utk mommy....Mommy sentiasa mendambakan pergerakan dari Adik Baby...tak tau kenapa perasaan risau itu sentiasa mommy ada...mungkin kerana kejadian awal dahulu membuatkan mommy sentiasa trauma....Adik Baby, mommy sayang sgt pada Adik....

Ya Allah, sihatkan, dan sempurnakan lah anak dalam kandungan ku ini...Jauhilah segala penyakit yg tidak diingin dari ku dan kandungan ku....
Aku mohon pada-Mu, Ya Allah......



Sunday, 6 January 2013

Penghargaan

Ntah bila lah rezeki I utk dapat APC ni...hurmmm...bukan lah I meminta sgt2 tapi terasa mcm diri ini tidak dihargai...I sudah berkhidmat dengan kerajaan almost 13 years....tapi masih tidak penah lagi mengondol piala Perkhidmatan Cemerlang ini...mungkin tidak cemerlang kerja I...or I mmg tidak dianugerahi dengan sikap Membodek!! Mungkin jugak....mmg I byk cuti...mmg I byk mc...Org lain pun cuti jugak...org lain pun mc jugak....kenapa tidak diambil kira itu semua....Perfect sgt ker keja diaorg or teruk sgt ker keja I ni hingga merundum prestasi aku....hurmmmm....Padahal I adalah satu2 nyer Setiausaha Pejabat di JUPEM Perak ni...then attached pada Pengarah pulak tu....Is it my boss yg mmg tak suka dgn kerja I....hurmmmm....mungkin jugak kan....padahal boss I ni mmg style semua nak buat sendiri kan...apa yg dia arahkan baru lah I buat...kalau dia tak arahkan takkan ler I pandai2 nak buat...hurmmmm....bosan jugak lah I rasa....


Stress juga kalau kerja dalam situasi mcm gini...Setiausaha selalu dianggap jawatan yg goyang kaki...who said so...mmg lah bukan almost of the time ada kerja....but igt senang ker nak layan boss...karenah dia, sgala bagai....dah nama nyer secretary...takkan kau nak expect kami buat kerja mcm kerani kan....relax lar....itu yg kekadang bila org mention it, I ckp jer...sapa suh tak belajor rajin2....mintak course DSS dulu...salah sapa...I mmg tak berniat nak menghina ker apa...tapi boring ngan pandangan certain2 people ni...really bosan....Tak kisahlah mcmana ngan background education serendah mana pun tapi there is no rite utk diri kita ni utk memperlekehkan jawatan sesapa pun....WHO THE HELL R U????



Masing2 ada kelebihan memasing dalam keja diaorg....I ada speciality I sendiri....mungkin org lain tak nampak....kesibukan I sebagai secretary hanya I shj yg tau so tak perlu utk ko mempertikaikan pun...Ingat I tak tau ker ramai yg kat ofis tu ckp...keja secretary ni sesapa pun boleh pun...Ok, fine....amik lah...I dun mind pun!!!! Jgn kaco aku sudah !!!   Tapi ada satu kata2 tu dari Prof Muhaya, mana lagi bagus...dapat penghargaaan/pengikhtirafan dari manusia or dari ALLAH....hurmmm...terpikir juga I ni kan...



Kalau dah nama rezeki, rezeki lah...kalau tak tertulis rezeki itu, maka bukan rezeki I lah so I kena pasrah...heheheheeh....tak perlu nak merungut sensorang ruper apa ntah I ni...heehheeh.....I bukan jenis merungut dpn org pun...paling teruk pun I membebel kat diri I sendiri kan...malas nak komen....heheheheeh...


In sha allah, rezeki tu akan datang...antara cpt or lambat jer...

Tuesday, 1 January 2013

Sudah 18 weeks...



I yang dah cecah 18 weeks.....bolat jer perut tu....but still tak berapa nak rasa the movement of the baby....so selagi tak rasa selagi itu I risauuuuuuuuuuuuuuuuuu.....tapi hari tu ada rasa dia mencuit2...heheehheh.....tapi tak berapa kuatlah sgt....

Adik Baby....cptlah tendang...Mommy nak rasa lahhhh...heheheheh....
Comel kan I....