Monday, 22 April 2013

Me





Ini pic last weekend...Tak tau nak bawak budak2 ni kemana2...Alang2 nak gi umah my untie, bagi ler budak2 ni berseronok kat playground belakang umah...bukan tak nak bawak ker shopping complex ker aper...penat ler I tgk diaorg nanti lupa diri, tak nak balik...kalau kat sini rasa mcm tak serabut jer...ngan takder org nyer....heheheh..so diaorg leh main sesuka hati diaorg...ada slide, ada swing...cukuplah asalkan diaorg leh memain sesama diaorg....hehehehhe....


I semakin membulat kan...heheheh....dah 33wks 5days uolls....Subhannallah, cpt betul masa berlalu....semakin hari semakin mcm takut jer...tak tau kenapa sebab I terlalu fikir sgt kesakitan tu...Ya Allah, permudahkanlah segalanya...risaunyer....ni pun rasa mcm mengeletar jer ni...tapi I tak sabar nak jumpa my baby...semakin lasak skrg ni....Alhamdullilah...barang2 baby masih tak settle lagi....byk lagi sebenarnyer tak beli tapi under control lagi lar...heheheheh....


Apapun diharap uolss mendoakan yg terbaik utk I n baby KS....heheheheeh...In sha Allah....

No comments:

Post a Comment