Monday, 22 April 2013

Me





Ini pic last weekend...Tak tau nak bawak budak2 ni kemana2...Alang2 nak gi umah my untie, bagi ler budak2 ni berseronok kat playground belakang umah...bukan tak nak bawak ker shopping complex ker aper...penat ler I tgk diaorg nanti lupa diri, tak nak balik...kalau kat sini rasa mcm tak serabut jer...ngan takder org nyer....heheheh..so diaorg leh main sesuka hati diaorg...ada slide, ada swing...cukuplah asalkan diaorg leh memain sesama diaorg....hehehehhe....


I semakin membulat kan...heheheh....dah 33wks 5days uolls....Subhannallah, cpt betul masa berlalu....semakin hari semakin mcm takut jer...tak tau kenapa sebab I terlalu fikir sgt kesakitan tu...Ya Allah, permudahkanlah segalanya...risaunyer....ni pun rasa mcm mengeletar jer ni...tapi I tak sabar nak jumpa my baby...semakin lasak skrg ni....Alhamdullilah...barang2 baby masih tak settle lagi....byk lagi sebenarnyer tak beli tapi under control lagi lar...heheheheh....


Apapun diharap uolss mendoakan yg terbaik utk I n baby KS....heheheheeh...In sha Allah....

Sunday, 14 April 2013

32 weeks


Im 32 weeks now.....woohoooo...abt 50 days I will deliver my lil' Miss KS....Yehaaa....tak sabar nyer...tapi takut n gerun still ada...menipu ler kalau takder perasaan tu sumer....Barang2 preparation 4 my lil' girl almost complete...Alhamdullilah...tapi still ada yg perlu ditambah...Igt kan nak bli small almari 4 her...hari tu ada ternampak kat Tesco...sweet jer...RM65...nak bli IKEA, tak mampu den...hehehehe...selera tu nak yg mahei jer...org tak sedor diri...heheheheh....cermin muka dah pecah...itu yg tak sedor2 diri tu...hahahhaha....
Pakai ler apa yg mampu....Tak segan pun kalau tak dapat bli yg mahei2....bukan nyer org nak amik kira pun sgt.....Kalau kita bli yg mahei, ada org lebih berkemampuan boleh beli mahei lagi kita, ye idak.....so pakai ler apa yg mampu....kang jatuh riak dah tambah satu dosa lagi....


Anyway, Im so happy walaupun ada turun naik mood tu....Si Bob pun kekadang suka cari pasal ngan I...everytime I pregnant, mmg dia suka lar cari pasal ngan I....Bosan kekadang tapi itulah org yg dah buat I mcm ni....heheheh...so terima lah dia seadanya....

KS....Mommy cant wait 2 c u...Mommy rindu KS setiap saat, minit, jam....Tp take ur time ok...Mommy will wait 4 u outside here....heheheh


KS stand for.....heheheh..sabar yer...

Thursday, 11 April 2013

Kyra is 6




Nur Kyra Aleya...setiap kali mommy sebut nama ni kalau mommy tak sebak mmg mommy akan rasa sayu jer....Mommy tak leh nak express betapa cinta nyer mommy kat Kyra....Mommy adalah anak mommy yg terlalu istimewa...U hav a very special in my heart, sayang....Mommy tak leh nak express betapa bertuahnya bila mommy dikurniakan dengan Kyra....Mommy selalu tidak sabar dengan Kyra...Mommy selalu marah2 Kyra tapi sebenarnya Mommy sayang sgt2 ngan Kyra....Lately ni mommy mcm terfikir yg mommy dah tak kiss Kyra dah...tak tau knp....Subhannallah knp lah....Mommy dah semakin kurang nak luahkan kasih sayang mommy pada Kyra....Rugi nyer mommy ni, Kyra....Mommy akan menyesal seumur hidup kalau Kyra terfikir yg mommy tak sayang Kyra.....Mommy minta maaf sgt2, Kyra....Mommy akan cuba ubah segalanya....

Mommy akan mula practise utk tidak menyembunyikan sayang dan kasih mommy pada Kyra....Hanya Allah sahaja yg tau bahawa mommy sayang n cinta sgt2 pada Kyra....Selamat Hari Jadi, sayang....Mommy sentiasa akan doakan Kyra sihat, selamat dunia akhirat....Mommy sentiasa akan doakan Kyra menjadi anak yang solehah....dilimpahi Allah dengan segala rahmat Nya....Mommy akan sentiasa menyayangi Kyra hingga nafas terakhir mommy....Mommy nak Kyra igt semua ni...apa yang mommy tegur or pukul Kyra bukan sebab mommy benci Kyra tp atas dasar CINTA mommy pada Kyra....

I love u, Nur Kyra Aleya....