Sunday, 14 April 2013

32 weeks


Im 32 weeks now.....woohoooo...abt 50 days I will deliver my lil' Miss KS....Yehaaa....tak sabar nyer...tapi takut n gerun still ada...menipu ler kalau takder perasaan tu sumer....Barang2 preparation 4 my lil' girl almost complete...Alhamdullilah...tapi still ada yg perlu ditambah...Igt kan nak bli small almari 4 her...hari tu ada ternampak kat Tesco...sweet jer...RM65...nak bli IKEA, tak mampu den...hehehehe...selera tu nak yg mahei jer...org tak sedor diri...heheheheh....cermin muka dah pecah...itu yg tak sedor2 diri tu...hahahhaha....
Pakai ler apa yg mampu....Tak segan pun kalau tak dapat bli yg mahei2....bukan nyer org nak amik kira pun sgt.....Kalau kita bli yg mahei, ada org lebih berkemampuan boleh beli mahei lagi kita, ye idak.....so pakai ler apa yg mampu....kang jatuh riak dah tambah satu dosa lagi....


Anyway, Im so happy walaupun ada turun naik mood tu....Si Bob pun kekadang suka cari pasal ngan I...everytime I pregnant, mmg dia suka lar cari pasal ngan I....Bosan kekadang tapi itulah org yg dah buat I mcm ni....heheheh...so terima lah dia seadanya....

KS....Mommy cant wait 2 c u...Mommy rindu KS setiap saat, minit, jam....Tp take ur time ok...Mommy will wait 4 u outside here....heheheh


KS stand for.....heheheh..sabar yer...

No comments:

Post a Comment