Thursday, 28 February 2013

Sembang kosong katanyerrrrrr.....

Semakin hari semakin bosan jer I kat ofis ni...penat yg hamat lah....mungkin EO yg tak suka kat I tu dah semakin mereloadkan pelbagai tanggungjawab kat I....but tats ok...I terima dgn seadanya...lagipun ilmu kan....sapa yg tak nak ilmu, rite....

Semalam my beluved hubby dah ke Mynmar utk keje....hurmmmm....rasa mcm tak best jer padahal kalau dia kat tepi rasa mcm sakit jer hati I ni...heheheh...dia kan jenis hati kering....bukan nyer jenis romantic2 pun....tapi bila dia takder ..... uishhhh....rasa lain mcm jer I....rasa mcm sayu jer.....5 hari dia ke sana untuk menginterview pekerja2 di sana....takpelah, dia cari rezeki kan bukan nyer berpoya2 pun....Lagipun last week dia baru sahaja dinaikkan pangkat....Ini rezeki anak2....Alhamdullilah....In sha Allah, kehidupan kami diharap semakin bertambah baik lah....senang sikit nak menyusun plan utk membyr hutang yg menjerat hutang kami sendiri tu...hurmmmmm....

Owh ye, I dah 26 weeks....semakin membesar perut but I tak tau lah besar mana baby I kan...Ah...tak heran lah asalkan dia mengikut weeks dan sihat...itu jer yg penting....next mth I nak ajak Si Bob gi buat scan 4D....nak tgk muka Miss KS ni...hehehehe...dah lar cute jer rupernya....hahahahahaha....puji anak sendiri tak salah kan....

Baju2 I dah start beli sikit2....sekali beli 2,3 helai cos I menahan kesabaran utk membeli kat Penang bulan 4 ni....sekali nak membeli utk raya....dah sah2 I tgh pantang time tu...so kesian ler pulak budak2 dua org tu...kang takde bj raya.....dapat 2,3 helai pun ok gak kan....heheeheh....

Bosan nyer rasa....Cpt lah masa berlalu....I dah tak sabar nak hugs n kissess my Kyra n Mikhail ni...


N also my Si Bob....rindu nyer kat dia !!!!


No comments:

Post a Comment