Monday, 4 March 2013

Al Fatihah

I tak sangka peristiwa yg ala2 perang akan berlaku di Malaysia....Hurmmmm.....I rasa mcm pelik jer knp skrg baru nak claim semula segala bagai tu....Si keturunan Sulu ni....patutnya dari awal lagi lah kena claim kan...ini dan2 ni lar mcm2 nak kan....lagi satu kenapa perlu menggunakan kekerasan.....perluker nak bunuh2 segala...tembak2 segala kan....Allah dah bagi otak, mulut....bincanglah elok2 kan...kalo ko rasa sikit sgt pampasan yg diberi setiap tahun/bulan tu bgtau lar....leh lah Kerajaan bincang n naikkan sikit ker wang saguhati tu...Aduhhh...itulah kalau otak dah letak kat kepala lutut....Apapun I tak nak lar komen byk2 cos I tak nak dianggap berlagak pandai or wat...biarlah org2 atasan yg pikiorkan cos diaorg yg lagi arif hal berkenaan...just I sedih dengan perwira2 yang terkorban....Ya Allah, Ya Tuhanku, Kau angkatlah mereka2 yang terkorban ni ke sisi MU dan Kau letakkan mereka di sisi org2 yang beriman dan mati syahid...Amin.....Al fatihah....


No comments:

Post a Comment