Monday, 28 January 2013

Jalan2 survey IP5 my sis....




Us....cantik tgk pics yg disnap oleh Si Bob....using IP5....cantik sungguh lah...tak rugi menerima hadiah dari Si Bob...heheheeheh...I dah pakai IP5 gak walaupun I tak berapa minat sgt IP ni....sebab I mmg pengemar android...tapi memandangkan Si Bob kata kalau nak dia hadiahkan, I hav 2 terima apa shj yg dia pilih, kalau tak...pakai duit sendiri ler...hurmmmmm....

Pic I kata atas tu br last week....21weeks...besar gak ler perut I tu....hheeheheh...harap2 baby biarlah 3kg ke atas...mcm kakak n abg nyer...heheheeh....takdelah seriau sgt nak mandikan...heheheheeh....anyway, tak sabar nak shopping barang2 baby bulan 3 ni.....heheheeheheh...apa2 pun yg penting kesihatan n keadaan baby sihat walafiat...

Kakak n abg tu kemain kalau di snap picnyer....yg terutama Si Kyra...mmg suka sgt bab pose2 ni kan....

Mikhail Dickson terkenal dgn cool nyer.....budget macho...hahahahha...ini di De' Garden....meneman my sis Eka survey hp IP5 or S3...tapi I harap dia dgr lar nasihat Si Bob utk amik IP5.....heheheeh...baru lah best kami ber3 berfacetime kan...





No comments:

Post a Comment