Monday, 21 January 2013

My Lil' Miss KS....



Alhamdullilah, segala full details scan sudah berjalan dengan lancar...Everything is good, in sha Allah...mmg hati I ni masih tidak akan tenang selagi my Miss KS keluar dan nampak sendiri muka dia...Tak sabar nyer, Ya Allah, Ya Tuhanku....

Seperti yang I inform kali ni I dan Si Bob akan dianugerahkan dengan baby GIRL.....Kami terima berita ini dengan gembira dan puas.....Alhamdullilah....semoga dipermudahkan segala urusan ini....I bersyukur sungguh2, Ya Allah....Khabar ini telah I beritau pada Kyra, the big Sis....punyerlah dia seronok yg hamat kerana dia terlalu mendambakan lil' sis....heheheeheh....happy sgt dia...

Mmg diikutkan awal2 pregnancy, terlalu sukar utk I kerana seperti biasa I mengalami morning sickness yg agak teruk....I ni kan jenis lemah semangat sikit...harapkan kasor jer tapi lembik...tapi I manage juga...my baby MS KS is a very tough baby.....I takut jer I kehilangan dia....Ya Allah, sihatkan lah, sempurnakanlah anak I yg I kasihi dan cintai ini...Ini adalah lambang perhubungan kasih dan cinta kami berdua....

Doakan kami sihat dan selamat !!!!

KS stand for ......???? Hehehehehe....

Nur Kyra Aleya
Mikhail Dickson
Nur "K S"
?????

Si Bob siap kata kalau ada rezeki dia ingin seorang lagi....mmg mulut jenis tak leh caya tau Si Bob ni tau...
Huhuhuhu...kalau by the time I preggie lagi...mmg I ler pecah rekod ibu yg paling berusia utk preggie di JUPEM Perak....hahahahah....

No comments:

Post a Comment