Tuesday, 25 December 2012

Keputusan....Its abt time 2 change....

Kadang kala kita cuba menafikan hakikat sebenarnya....kita kalau boleh tak nak fikir apa di depan kita ni adalah yg terjadi kerana kita ingin bersangka baik tapi bila dah lama2 benda ini berlarutan timbul pula rasa sakit hati kerana perkara baik yg kita cuba nak buat diperlekehkan....lebih2 lagi ini berlaku antara kita dengan yg terapat....hurmmmm....bukanlah kita cuba nak menafikan tetapi kita perlukan masa...susah sgt ker...cuba bagi peluang dan masa utk kita mengubahkan keadaan itu.  Janganlah terlalu mendesak agar keadaan itu berubah terlalu cpt kerana keputusan yang bakal dibuat adalah melibatkan antara mati dan hidup...hurmmmm....


Mungkin keputusan ini akan dibuat setelah selesai I buat fully scan details utk Adik Baby...In Sha Allah....I dah malas nak bergantung harap dengan org dah....Lagipun Si Bob pun dah lama mencabar I utk lebih berdikari...N its abt time...hurmmmm...berapa kali its time lar, Fara....wohoooo....


Kadang2 kita manusia ni mmg suka tidak yakin pada diri sendiri...terutama I yang selalu sgt cpt selesa dengan sesuatu keadaan itu....bila selalu sgt or dah lama dimua kan sesuatu, dah menjadi sebati mmg sukar utk berubah...but now its regarding my kids yg perlu I amik responsible tu...Ni kalau dah Adik Baby kuar nanti lagi lah bertambah responsibility....I bukan nyer kata membebankan but they r mine kids...so its my responsibility lar kan...


Hurmmm.....

No comments:

Post a Comment