Thursday, 20 December 2012

At age 36th...HB 2 me...


Cake yang disponsor atas collection team Admin...I luv uolls...



Me at 16 weeks 2 days....Tak sabarnya nak tunggu next mth...rindu sungguh ngan Adik Baby...



Happie Besday 2 me...I dah 36th uolls..heheheh...dah tue teman yek..Byk benda yg I tak achieve lagi kalau difikir2kan...But my main achievement adalah menjadi seorang Isteri n seorang Ibu...Itu adalah achievement yg paling berharga utk I...but my achievement dari segi seorang Anak still I tak dapat capai lagi adalah membahagiakan my parents...Byk benda yg I nak buat utk omak ayah I...salah satu nyer adalah menghantar diaorg ke umrah/haji...blum ada sumber kewangan yang mencukupi...itu yg paling I sesal hingga skrg....In sha Allah, Allah SWT akan makbulkan juga impian I ni...


No pressie ler tis year from Si Bob...sebab dia nak gi Jakarta next week...so byk benda nak guna duit...I pun tak kisah walaupun kisah jugak lah...cos apa yg dia janjikan terpaksa ditunda utk next mth....Takpelah lagipun baby baru pun perlu guna duit juga nanti...sian Adik Baby kalau kena pakai bj kakak or abg yg lama2....I nak everything new kali ni....takkisah....Si Bob pun dah janji...I tak nak lah dia pakai baju2 lama yg dah lusuh ke apa...heheheheh....

Maybe weolls kuar makan jer...I teringin nak gi SR actually...tetiba teringin .....tgklah kalau ada kesempatan tis weekend...anyway, 2 all my frens yg wish kat FB or by smses...tq so much...In sha allah...doa uolls akan dimakbulkan oleh Allah...Amin....

No comments:

Post a Comment