Wednesday, 28 November 2012

13 weeks 1day


Alhamdullilah, kandungan I dah berusia 13 weeks 1day...movement baby still tak dapat rasa sepenuhnya...kadang2 ada, kadang2 ada....selagi tak rasa, selagi lar hati tu masih risau tak tentu pasal....everytime preggie mula lar I terpikir my experience yg 1st sekali....hurmmmm....mcm tak nak fikir dah tp kalau I tak fikir, I tak sanggup nak melupakan baby boy I  tu....tapi everytime I fikir, mula lah risau n stress lagik....Ya Allah Ya Tuhanku, kau selamatkan n sempurnakan lah kandungan ku ini...Aku mohon pada mu, Ya Allah....

Perut mmg membesar dengan cptnya...seperti time preggie kan Kyra n Mikhail Dickson...siap ada yg syak kembar...tidak...ada sorang jer baby....hehehehehe....

Rindunyer I kat Adik Comel tu....tak sabar nak tunggu dia move dengan active dan time nak scan bulan 12 ni...cptlah masa berlalu....


Alhamdullilah....

No comments:

Post a Comment