Sunday, 25 November 2012

My New Diary

Hi uolls...Tis is my new blog...Blog lama I terpaksa nak delete cos atas sebab2 tertentu...I've 2 start all over again...walaupun I syg sgt blog Precious Luvs tu tapi takpelah...Setiap permulaan mesti ada penamatnyer kan...dan setiap yg baru mesti ada permulaan nyer kan...so I take it positively...so merangkak2 semula I ni...Skrg ni I terpaksa nak privatekan blog ni...tapi itulah susah sgt nk setting nyer...heheheeh...

Anyway, harap everything wil b going smoothly...Harap2 permulaan ini adalah yang terbaik utk I...Wohoooo.....Nanti nak bagi link ni pada kawan2 blogger yang lain...tapi biarlah cantik sikit kan....ini kosong jer....


2 comments:

  1. syg beb..jgn la delete..tutup je la blog tu ..kau as a author je bley tengok pun takpe..

    ReplyDelete
  2. Nanti lah....sebab byk gak pics kat dalam tu...byk nak aku import dari sana...heeheheh.....

    ReplyDelete